Петачко водиче

На околу 20 km од градот Тетово се наоѓа селото Беловиште. На неколку километри над селото се наоѓа местото Петачко водиче. Тука има извор со лековита вода.  Местото изобилива со раскошна природа, река и водопади. Идеално за оние кои сакаат да избегаат од градското лудило.

Share:

0 Comments

Leave a Comment